تبلیغات
منابع فایل باز - معرفی و دانلود فایل کامل مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
 
منابع فایل باز
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : صد سو
مطالب اخیر
نویسندگان

مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

  • مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون
    مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون دسته: صنایع غذایی
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 679 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 18

    این تحقیق با فرمت ورد ، قابل ویرایش ، در 18 صفحه تهیه شده است هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها بسته‏بندی نشانه‏گذاری نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد

    قیمت فایل فقط 5,500 تومان

    خرید

    مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

      1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد

      1 ـ هدف

     هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود كه از كلیه اندامهای سالم و ماكول گیاه قابل تهیه است .

     هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .

      2 ـ دامنه كاربرد

     این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود كه از كلیه اندامهای سالم و ماكول گیاه قابل تهیه است . اندامهای گیاهی می‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهیه شود . این استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنین محصولات تهیه شده با مواد قندی و یا غیرقندی كه مصرف رژیمی دارند 2 نمیباشد .

     این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود كه از كلیه اندامهای سالم و ماكول گیاه قابل تهیه است 

     اندامهای گیاهی می‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهیه شود .

     این استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنین محصولات تهیه شده با مواد قندی و یا غیرقندی كه مصرف رژیمی دارند 2 نمیباشد .

     3 ـ 1 ـ مربا :

     فرآورده‏ایست كه از عمل آوری اندامهای گیاهی همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) با آب و یا آب میوه پس از طی فرآیند خاص تا غلظت مشخص بدست آید به ترتیبی كه قطعات بكار رفته در تهیه آن قابل تفكیك و رویت باشد .

     3 ـ 2 ـ مارمالاد

     فرآورده‏ایست كه طی فرآیند خاص از پوره میوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) تا رسیدن به غلظت مورد نیاز بدست می‏آید .

     3 ـ 3 ـ ژله مربا

     فرآورده‏ایست شفاف كه طی فرآیند خاص از آب میوه و یا استخراج آبی میوه كه فاقد ذرات میوه بوده ممكن است به وسیله تبخیر تغلیظ شده و یا مواد قندی مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) به آن اضافه شده و تا غلظت مورد نیاز حاصل می‏شود .

     4 ـ 1 ـ میوه‏ ها :

     میوه‏ های مورد مصرف باید تمیز , تا حد مناسب رسیده , سالم , با یا بدون پوست , بدون هسته ( بجز دانه ریزها ) بدون تخمدان , از میوه تازه ( به استثنأ بالنگ كه بصورت خشك مجاز می‏باشد ) و یا نگهداری شده در سردخانه و یا منجمد شده طبق استاندارد مربوطه استفاده شود .

     4 ـ 2 ـ سایر اندامهای گیاهی :

     سایر اندام‏های گیاهی مورد مصرف باید تمیز , سالم و تازه باشد ( از گلهای خشك شده طبق استاندارد مربوطه نیز می‏توان استفاده نمود .)

    نوع فایل:word

    سایز:679 KB 

     تعداد صفحه:18

    قیمت فایل فقط 5,500 تومان

    خرید

    برچسب ها : مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون , دانلود مربا و مارمالاد و ژله مربا , مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون , مربا , مارمالاد , ژله مربا , سایر اندامهای گیاهی , تحقیق , جزوه , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود جزوه , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروژه





نوع مطلب :
برچسب ها : معرفی، و، دانلود، فایل، کامل، پاورپوینت،
لینک های مرتبط :
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:03 ب.ظ
Woah! I'm really digging the template/theme of this blog.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult
to get that "perfect balance" between superb usability and appearance.
I must say that you've done a great job with this. Additionally,
the blog loads extremely fast for me on Opera.
Outstanding Blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :